Misiune in MalawiOvi, Lita si Jessica pleaca in luna Ianuarie in Malawi, Africa.
Ei au nevoie de suport si sustinere in rugaciune pentru a face lucrarea la care Dumnezeu i-a chemat.
Chiar daca situatia fratelui Tom este dificila fata fratelui Tom, Lita impreuna cu sotul ei sunt decisi sa urmeze chemarea pe care Dumnezeu le-a facut-o si sa mearga sa-L slujeasca pe Domnul acolo unde este nevoie si unde El are un loc pentru ei.
Dupa cum poate stiti Speranta pentru Viitor are o filiala in Malawi si acolo este o echipa de misionari romani care au terminat scoala de misiune de la Sighet, aceasta echipa se va intoarce in tara in luna februarie, dar lucrarea de acolo va merge mai departe si de ea se va ocupa familia Cornea.
Rugati-va pentru Ovi, Lita si Jessica.
Rugati-va pentru Malawi.

detalii pe www.mission2malawi.com

4 comentarii:

 1. da ii o prostie ca faceti tabere si nu avem voiecu telefoane tat tre sa cantam si sa ne rugam da mai lasatine dracului in pace sa facem ce fram
  si in vara la 11 am vb 2 cuvinte si nebunu ala de ovidiu cor... vine si ne doboara cortu da amu bine ca scapam de tine eeeeeeeeee si beni ii cel mai tare si as vrea ca cei din sighet si cei din bocicoi sa doarma in clasire daca mi se asigura aceste cerinte eu si cu grupul meu de prieteni mergem suntem in nr de 15

  RăspundețiȘtergere
 2. Incercati sa postati comentarii decente , nu doar vorbe goale si fara sens.
  Dan

  RăspundețiȘtergere
 3. Fratele Ovi
  Domnul sa fie laudat pentru ca il poarta grija de copii lui.Eu tare ma bucur ca stiu ca Dumneavoastra sunteti in Malawi in ogorul Domnului.As vrea sa spun ca voi ruga pentru Dumneavoastra ca Domnul sa va binecuvinteze ca ceea ce faceti sa faceti pentru Dumnezeu si doresc ca Domnul sa dea sanatate sa puteti continua ceea ce ati inceput in Malawi.
  Multe binecuvantari
  Zsolti

  RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.