misiune imposibila-MISIUNE POSIBILA

Vreau sa exprim cateva considerente care m-au determinat in propunerea acestei teme pentru tabara 2009.
In primul rand cred ca situatia fratelui Tom, frate care in aceste zile continua tratamentul pentru cancer. Este un factor ce ma determina sa cred mai mult in acest verset si in aceasta teme. Lupta cu cancerul este o misiune imposibila la oameni dar posibila pentru Dumnezeu.
In al doilea rand este problema legata de obtinerea autorizatiilor necesare pentru a deschide tabara si in acest an. Cerintele sau conditiile impuse de Inspectia Sanitara conform normelor UE s-au schimbat mult, acum ei ne cer sa aducem imbunatatiri substantiale in calitatea serviciilor oferite. Astfel ca pana la inceperea taberelor trebuie sa avem dusuri si toalete noi, lucrari care cer o investitie substantiala intr-un timp in care trecem prin recesiune globala. Din nou putem spune pentru om Misiune Imposibila, dar pentru Dumnezeu credem si speram ca este o MISIUNE POSIBILA.
In al treilea rand, dar nu in ultimul, situatia financiara si problemele economice care se abat asupra credinciosilor de pretutindeni din Romania din SUA, pentru a oferi tabere gratuite e nevoie de suport financiar si la acest capitol putem spune cu siguranta ca numai Dumnezeu are solutia. Am experimentat cum ani la rand El a fost de partea noastra si ne-a purtat de grija. Acum daca privim la oameni putem spune misiune imposibila dar daca privim la Domnul putem spune MISIUNE POSIBILA.
Ar mai ramane si altele motive sau elemente ce se pot lua in considerare dar ma opresc la cele trei motive si am o singura rugaminte-
RUGATI-VA PENTRU SPERANTA PENTRU VIITOR.
Dan Ulici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.