Scoala de Misiune


Au inceput inscriereile pentru semestrul ce va incepe in luna martie, daca sunteti interesati sa participati la aceste cursuri va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail spv.romania@gmail.com.

Misiunea școlii biblice Speranță pentru Viitor este ”pregătirea slujitorilor de mâine-astăzi”. Cu acest țel în minte dorim să realizăm ce ne-am propus printr-un program centrat pe Biblie care să asigure o cunoaștere adâncă a Cuvântului lui Dumnezeu și prin dezvoltarea practică a abilități de a folosi Biblia într-un mod eficient pentru viața și slujirea creștină.
Viața spirituală creștină este la baza tuturor lucrărilor și activităților creștine. Școala de Misiune Speranța urmărește și așteaptă de la fiecare student nu numai să realizeze rezultate academice excelente, dar și să mențină o mărturie creștină veritabilă în ascultare de Dumnezeu. Trăirea creștină practică este observată în maturitate spirituală, biruința spirituală, loialitate față de biserică și caracterul creștin autentic lucruri esențiale pentru orice lucrător creștin.
Slujirea creștină necesită cea mai serioasă educație creștină. Când Dumnezeu cheamă într-un anume mod o persoană să-L slujească, Dumnezeu cheamă în același timp acea persoană să se pregătească cu credincioșie și dedicare pentru a dobândi îndemânarea practică necesară acestei lucrări de slujire.
Școala noastră își propune să ofere cadrul special și mediul potrivit pentru dobândirea cunoștințelor și abilităților practice de bază necesare unei slujiri eficiente. Astfel spre deosebire de alte școli noi credem că Dumnezeu dă o șansă fiecărei persoane care este gata să facă ceva pentru El. Așadar oricine ai fi, orice nivel de pregătire academică ai avea, orice statut social sau poziție credem că dacă ai dorința să faci ceva pentru Dumnezeu ai dreptul să te pregătești să-l slujești. Suntem aici la dispoziția ta dacă ai în inimă această dorință atunci te rugăm să iei legătura cu noi cât mai curând.
În concluzie scopul nostru nu este acela de a face concurență celorlalte școli biblice existente în România ci de a prezenta o alternativă și o oportunitate accesibilă oricărei persoane interesate de slujirea lui Dumnezeu. Scopul nostru este cel mai bine definit prin urmatorul SCOP:
SEPARAREA de lume și păcat
CONSACRAREA vieții în totalitate
ORIENTAREA spre nevoile celorlalți
PRACTICAREA unei trăiri Biblice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.