Scoala de Misiune

Luni 1 Martie 2010 incep cursurile pentru noul semestru la SCOALA BIBLICA DE MISIUNE - SPERANTA PENTRU VIITOR. Daca sunteti interesati sa participati la aceste cursuri va rugam sa luati legatura cu noi prin telefon sau e-mail. Totodata pe parcursul primei luni puteti participa la Luna Portilor Deschise cand veniti si stati cu noi pentru o saptamana sau mai mult si doar sa asistati la cursuri fara a va inscrie, iar daca va place puteti ramane ca student la zi.

Mulți își pun întrebarea: De ce o școală de Misiune?


Într-o țară unde sunt destule poate chiar prea multe colegii sau institute teologice - noi vrem să fim altfel sau să avem un alt rezultat, ne îndreptăm atenția spre oricine și nu selectăm neapărat dintre cei mai buni ci îi dorim pe cei mai dedicați. Vrem să-i găsim pe cei ce îi alege Domnul să le oferim pregătirea necesară unei slujiri eficiente, nu punem accent pe diplome sau certificate ci ne orientăm pe rezultate-cei ce ajung la noi au viața lor schimbată în primul rând și pot contribui și la schimbarea altora.

O școală de misiune pentru că pe undeva suntem între o școală de meserii practice și o școală postliceală, pentru că vrem să fim doar o școală și nu vrem să emitem nici o pretenție sau să lăsăm vreo impresie extravagantă, pentru că vrem să rămânem simpli și serioșii în același timp.

Noi nu pregătim conducători sau lideri noi pregătim lucrători și orice lucrător adevărat pe ogorul lui Dumnezeu va fi înzestrat de Domnul cu abilitatea de a călăuzi pe ceilalți. Astfel ”oricine” se poate pune la dispoziția lui Dumnezeu și poate fi folositor dar nu poate face acest lucru ”oricum” ci este nevoie de o înțelegere clară a chemării lui Dumnezeu, a voii lui Dumnezeu și o dorință de a face cea ce Dumnezeu cere sau așteaptă.

Poate ești unul dintre cei puțini care aleg această cale a slujirii sau a dedicării pentru lucrarea lui Dumnezeu, nu trebuie să te lași descurajat sau împiedecat de ofertele acestei lumi trecătoare ci trebuie să-ți aranjezi prioritățile corespunzător și chiar dacă suntem puțini pe această cale ce e frumos e ca Domnul Isus este cu noi și ne întărește. Domnul să fie și cu tine și să te ajute să-l cauți pe El din toată inima ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.