Despre Taberele 2010!

De astazi in trei saptamani incep taberele, pentru noi cei ce organizam aceste tabere fiecare an este emotionant si unic in felul lui, asa ca noi asteptam cu nerabdare sa ne reintalnim cu voi si sa vedem cum Dumnezeu va lucra si in acest an in tabere. Este cel de-al 18-lea an de tabara si starea de spirit este la fel ca la inceput, alergare, stres si alte lucrrui pentru a pregati totul cat mai bine si a avea un an cat mai bun.

Dumnezeu ne-a binecuvantat mult, asa ca de anul trecut pana acum am reusit sa construim cabane noi pentru fete, am izolat si aranjat cladirea principala atat in interior cat si in exterior, am reusit sa refacem terenul de fotbal si vrem ca pana la tabara sa construim si un zid special pentru catarari(alpinism amator) si acestea sunt numai cateva din surprizele pe care le pregatim pentru acest an.

Pe langa toate acestea locurile la aproape toate saptamanile de tabara s-au ocupat, au mai ramas cateva locuri in vreo doua saptamani, asa ca daca mai sunteti interesati luati legatura cu noi.

In general totul merge bine si conform planului dar stim ca fiind vorba de o lucrare spirituala ne bazam in intregime pe puterea Domnului si fara de El suntem constienti ca nu vom reusi nimic, asa ca vrem sa va indemnam si pe aceasta cale sa sustineti aceasta lucrare si eforturile noastre prin rugaciune, ca Domnul Isus sa se coboare peste tabara noastra si sa-si reverse harul Lui peste noi si peste cei ce vor participa la tabara.
Domnul sa va binecuvanteze pe toti, iar pe cei ce vor veni la tabara ii asteptam cu dragoste si bucurie.

Un comentariu:

  1. hypy:X:X::X...
    abia astept sa iau trenul spre tabara:X:X::X:X::X

    Domnul sa va binecuvanteze!:)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.