/* Culori linkuri ----------------------------------------------- */

Prima Saptamana

   S-a incheiat prima saptamana din ciclul celor sase saptamani de tabara programate pentru acest an. A fost o saptamana frumoasa cu toate ca vremea  a fost cam capricioasa, doua zile frumoase si doua zile ploioase. Pentru copii care au venit la tabara in aceasta saptamana nu a fost o problema ei s-au simtit bine si atunci cand a fost soare, jucandu-se si profitand de fiecare moment pentrecut in tabara, dar ce a fost mai interesat a fost faptul ca au reusit sa se simta bine chiar si atunci cand a plouat, parca pentru ei nu a contat. Erau noroi din cap pana in picioare, erau uzi pana la piele, dar ei aveau zambetul pe buze si bucurie in inima, bucurie cu care te molipseau. Am realizat ca unii dintre ei au fost pentru prima data in tabara si au avut astfel prima experienta departe de casa si parinti, o experienta extraordinara in care au vazut cum Dumnezeu se ingrijeste de ei, ii pazeste si ii protejeaza..
   Gandindu-ma la acesta saptamana mi-am dat seama de ce a spus Domnul Isus ca daca nu ne vom face ca niste copii cu nici un chip nu vom vedea imparatia lui Dumnezeu. Acesta a fost si mesajul cu care i-am intampinat pe copii: "Lasati copilasi sa vina la mine si nu-i opriti caci imparatia cerurilor este a unora ca ei...", sunt cuvintele Domnului Isus, cuvinte care se implinesc in fiecare an la noi la tabara. Privind la acesti copilasi am vazut cum de multe ori noi su stim sa ne bucuram si sa multumim lui Dumnezeu atat pentru vremuri bune cat si pentru vremuri rele, noi nu vrem sa credem daca nu punem mana mai intai, pe cand ei cred si primesc tot ce le spui din Cuvantul lui Dumnezeu si nu doar cred ci cauta sa si implineasca cea ce au crezut.
   Rugati-va ca in continuare Dumnezeu sa lucreze la acesti copilasi.
Poze din aceasta saptamana de tabara gasiti alaturat in coloana unde gasiti rubrica POZE NOI, sau facand click pe cuvantul POZE.
   Vom incerca sa va tinem la curent saptamanal cu lucruri noi despre tabara si in acelasi timp vom incarca si poze noi din tabara si mai tarziu si filmulete pe youtube.
   Daca ati fost in tabara si vreti sa impartasiti o impresie sau o marturie va rugam sa ne scrieti un mail pe adresa ce o gasiti in coloana alaturata in acest blog, articolul va aparea pe paginile acestui blog si poate sa fie o incurajare atat pentru noi cei ce organizam aceste tabere cat si pentru alti participanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.