Detalii Tabara!

Faceti un click pe urmatoarele cuvinte pentru a vedea invitatia
Invitatie Tabara 2011
Recomandăm tuturor celor ce îşi fac înscrierea la tabără în urma invitaţiei primite prin e-mail sau facebook să acceseze următoarele linkuri pentru a consulta detalii importante cu privire la Tabăra Speranța. Pe tabelul de înscriere la încheiere se menţionează lucrurile de care aveţi nevoie pentru a veni la tabără, tabelul se printează și se completează de către liderul sau reprezentantul  grupului și se predă la sosirea în tabără.
Tabel Inscriere si Detalii Tabara 2011
Regulamentul prezintă regulile de baza precum și programul general pe care noi îl urmăm săptămânal, este foarte important să se comuncie participanților atât regulile cât și programul pentru a evita situaţiile neplăcute în care avem participanți răzvrătiţi pentru că nu au ştiu despre ce e vorba.
Regulament si Program de Baza Tabara 2011
Celor ce fac înscrierea la tabără telefonic le recomandăm dacă au posibilitatea să trimită și un e-mail sau un sms cu: numele grupului pentru care se face rezervarea(biserica-grup localitatea), numărul de locuri rezervate și perioada, numele persoanei care face rezervarea, precum și un număr de telefon pentru contact în cazul în care apar schimbări ce trebuie comunicate urgent.
Pentru alte întrebări sau detalii vă stăm la dispoziție la adresele sau numerele de telefon comunicate în invitație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.