Tabără 2017

Calendarul Taberelor 2017

1 Mai - 23 Iunie
Înscrierea - Rezervarea Locurilor, Achitarea Taxei de Înscriere.(taxa de înscriere este 30 lei / participant, în cazul nerespectării vârstei(mai ales în cazul săptămânilor pentru copii 7-13 ani) se va percepe o taxă taxa de 50 lei / participant care nu a respectat vârsta)
24 Iunie – 2 Iulie Repartizarea locurilor rămase libere-neocupate. (pentru săptămânile de adolescenți sau tineri dacă vor mai rămâne locuri libere rezervările se pot face până pe data de 10 Iulie)

3-7 Iulie Evanghelizare Clasele I-VII (7-13 ani)
10-14 Iulie Evanghelizare Clasele I-VII (7-13 ani)
17-21 Iulie Evanghelizare, Adolescenți (13-17 ani)
24-28 Iulie Edificare Spirituală Tineri (14-25+ ani)

3-5 August Zilele Familiei Creștine (dacă sunt doritori, minim 20 de familii) 7 August – 10 Septembrie taberele de evanghelizare cu cortul în diferite locuri din țară

*menționăm că acest program se poate distribui tuturor celor interesați pentru a face astfel planurile și programările din timp și toată organizarea taberei să decurgă cât mai bine.

Mulțumim pentru susținerea și colaborarea dumneavoastră, vă îndemnăm și vă rugăm să ne purtați în rugăciune. Domnul Isus să vă binecuvânteze.

Vă recomandăm să vă organizați bine și să faceți rezervările din timp, să solicitați toate informațiile pe care le considerați necesare, importante sau utile, să consultați toate detaliile pe care le oferim în tabelul de înscriere, regulament(se pot obține de pe blogul nostru sau prin e-mail), iar dacă aveți întrebări să luați legătura cu noi. Adresa de mail la care ne puteți contacta este:
spv.romania@gmail.com
Echipa Speranță pentru Viitor 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.