Căutăm VOLUNTARI!

După cum știți sau poate veți afla acum, tabăra noastră are nevoie de ajutor, cu alte cuvinte are nevoie de tine. Anul acesta mai mult decât înainte căutăm persoane gata să se implice și să ajute în diferitele slujiri din tabără, dacă sunteți dintre cei care doresc să facă ceva pentru Dumnezeu, vă așteptăm în echipa noastră. Perioada pentru care avem nevoie de voluntari este 3-28 iulie, dar se poate și doar pentru una sau chiar mai multe săptămâni în această perioadă.

Dacă nu știi cu exactitate cum ai putea sa te implici și ce ai putea să faci iți sugerăm câteva nevoi sau locuri în care poți să te implici :

- Ajutor la Bucătărie sau Personal Administrativ (8-10 persoane)

- Învățători pentru lecția biblică, pentru prima săptămână, (2,3 pers.)
- Lideri Grupe de rugăciune, părtășie sau ajutor de lider la aceste grupe (6-8 pers.)
- Lideri activități sportive sau jocuri organizate (4-6 pers.)
- Translatori, traducători engleză-română, săptămâna a 2-a și a 4-a (2-4 pers.)
- Muzică și Închinare, Instrument sau Vocal (2-4 pers.)

Așadar nu ezitați, nu așteptați locurile sunt limitate, nu trebuie decât să scrieți un e-mail să ne spuneți cine sunteți, ce vârstă aveți, de unde sunteți, care este biserica unde sunteți membri sau pe care o frecventați și care este domeniul unde credeți că puteți și vreți să slujiți.
Nu uitați acesta este modul în care puteți face ceva pentru Dumnezeu și un mod bun prin care să contribuiți pentru ca această lucrare să rămână la fel de accesibilă(cheltuielile de organizare vor rămâne minime).
În cazul în care nu veți reuși să vă implicați direct vă rugăm cel puțin să ne susțineți în rugăciune și să transmiteți această dorință mai departe tuturor celor ce ar putea să fie interesați de o astfel de slujire. Vă mulțumim.
Ne puteți scrie la adresa: spv.romania@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.