/* Culori linkuri ----------------------------------------------- */

Invitație Tabără 2017


– NU MĂ TEM – Isaia 12:2 - Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere şi nu mă voi teme de nimic; căci Domnul Dumnezeu este tăria mea şi pricina laudelor mele, şi El m-a mântuit.”

Scumpi frați , prieteni sau colaboratori
Mulțumim bunului Dumnezeu pentru dragostea Lui nemărginită, dragoste prin care ne-a mai dat încă un an de har, an în care putem și vrem să-L slujim și să-L glorificăm prin lucrarea pe care o facem pentru El și spre slava Lui în Taberele de Vară. Așadar și anul acesta vă invităm cu toată dragostea să participați la Taberele De Vară Speranță pentru Viitor, 2017 – Sighetu Marmației, Maramureș.

Participarea dumneavoastră la Tabără se poate face în modul următor: 1.- rezervarea locurilor ne sunați sau ne scrieți un email în care solicitați nr. de locuri și perioada dorită pentru Înscriere, 2.-înscrierea, primiți o confirmare a disponibilității locurilor, 3.- achitați Taxa de Înscriere prin mandat poștal, astfel se finalizează înscrierea și 4.- ne vedem la tabără unde veți aduce tabelul de înscriere (se poate obține de pe pagina noastră sau prin e-mail) completat și adeverințele medicale.

Taxa de Înscriere este de 30 lei / participant (neachitarea taxei la timp înseamnă pierderea locurilor rezervate, iar în cazul nerespectării vârstei, mai ales în cazul săptămânilor pentru copii 7-13 ani se va percepe o taxă de 50 lei / fiecare participant care nu a respectat vârsta). Taxa este ne-returnabilă și se achită anticipat până la data de 20 Iunie 2017 prin Mandat Poștal simplu(persoană fizica – mandat verde) expediat de la orice oficiu poștal - Poșta Română pe numele --------------------, pe adresa: CP 23, OP Sighetu Marmației, Maramureș, cod 435500. Toate fondurile colectate prin această taxă sunt considerate donație la bugetul de susținere și organizare al taberei.

*Mențiune Specială: Deoarece costul de organizare al taberei este destul de mare și nu este acoperit de taxa de înscriere, vă îndemnăm pe această cale la sprijinirea suplimentară a acestei lucrări. Dacă doriți și aveți posibilitatea, puteţi să trimiteţi împreună cu grupul dumneavoastră orice donaţie: financiară sau materială(alimente sau alte bunuri). Acest lucru se va face benevol și nu este o condiție pentru participarea la tabără însă poate să fie o binecuvântare și un ajutor extraordinar în desfășurarea acestei lucrări. Vă mulțumim!

Programul Taberelor 2017 este următorul:
8 Mai - 20 Iunie Înscrierea - Rezervarea Locurilor, Achitarea Taxei de Înscriere
20 Iunie – 2 Iulie Repartizarea locurilor rămase neocupate.
3-7 Iulie Evanghelizare Clasele I-VII (7-13 ani)
10-14 Iulie Evanghelizare Clasele I-VII (7-13 ani)
17-21 Iulie Evanghelizare, Adolescenți (13-17 ani)
24-28 Iulie Edificare Spirituală Tineri (14-25+ ani)

Vă sfătuim să faceți rezervările din timp, să solicitați orice alte informații pe care le considerați necesare, importante sau utile, să consultați toate detaliile pe care le oferim în tabelul de înscriere, regulament(se pot obține de pe pagina noastră sau prin e-mail), iar dacă aveți întrebări nu ezitați să luați legătura cu noi.

Participanții trebuie să fie însoțiți de lideri serioși și maturi (un lider la aprox. 15-20 participanți)

Important - NECESAR PENTRU TABĂRĂ Ce să aduceți la tabără?
Fiecare participant la tabără trebuie să aducă
- Adeverinţă Medicală care să ateste că este Clinic Sănătos pentru tabără(medicul de familie).
- Două Pături sau Sac de Dormit + Pernă (dacă aveți nevoie).
- Haine pentru munte(subțiri și groase), prosop, periuţă, pastă de dinţi, săpun,
- Biblie(dacă aveți) + Pix + Carnețel, Jocuri de grup(nu jocuri electronice sau de noroc)
Ce să NU aduceți la tabără!
- Lucruri de valoare, bani, aparatură electronică, lucruri periculoase sau dăunătoare…

Puteți distribui mai departe această invitație către persoane sau grupuri care  ar putea fi interesate de această tabără, mulțumim.

Poștă: As. Speranță pentru Viitor, CP 23, OP Sighetu Marmației, 435500, MM

Link spre pdf INVITAȚIE pentru tipărire(printare) sau click aici
Link spre pdf REGULAMENT +TABEL ÎNSCRIERE pentru tipărire click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.